SCHALA & PARTNERS FÅR NOK EN PROFILERT LOKALMEGLER PÅ LAGET I GAMLE OSLO!

Eiendomsmegler Henrik Jensen tar steget som partner hos Schala & Partners avd Bjørvika/Gamle Oslo.

Vi hilste på en gira eiendomsmegler med et stort smil og glødende lidenskap. Entusiasmen er til å ta og kjenne på når det snakkes om det store valget han nettopp har tatt – å bli partner hos Schala & Partners. Henrik Jensen jobbet tidligere hos Krogsveen avd. Gamle Oslo, og har fem års erfaring som megler. Nå føltes det riktig for han å ta steget videre.

Hvorfor Schala & Partners?

“Det er mange grunner til akkurat det valget. Schala & Partners vokser seg større og sterkere på riktig måte. Det kommer stadig vekk flere dyktige meglere til kjeden. Her i Gamle Oslo blir vi uten tvil et sterkt sammensatt team med mye erfaring, fornøyde kunder og meget høy arbeidslyst!

Schala & Partners bærer dessuten en profil og et kvalitetsstempel jeg liker godt, det er noe jeg enkelt kan stå for og identifisere meg selv med. Å sette fire av bydelenes beste meglere under samme tak her i Schweigaards gate 16 må jo bare bli en suksess!

Det trigger meg veldig å føle et genuint eierskap som partner i et privateid selskap. 2019 skal bli et fantastisk år med nye kolleger, mye moro og gode salg!”

Henrik Jensen 

Selge bolig? Kontakt Henrik Jensen +47 966 92 427, hj@schalapartners.no

Hva betyr denne ansettelsen for dere?

“Henrik er en person vi lenge har ønsket å jobbe med. I bransjen vår er han godt likt, og som megler har han alltid vært en sterk konkurrent. Han får veldig gode skussmål av kundene, og har en kvalitet over jobben som inspirerer oss andre!”

– Marita Friis Stensland

Kommer det flere meglere til stjernelaget?

“Nå er “fundamentet” i selskapet bunnsolid! Vi har fire etablerte eiendomsmeglere med lang fartstid, sammen med kanskje bransjens beste kontorsjef, Charlotte Davidsen. Dette gir oss et fantastisk grunnlag for en lys fremtid.

Vi savner riktig nok en megler som befinner seg i “etableringsfasen”. En som ønsker å trene og utvikle seg, og som kan dyrke egne oppdrag fra våre nettverk. En sulten nykommer som ønsker det beste utgangspunktet for å lykkes, eller en ambisiøs sjel som savner det riktige miljøet for å prestere på sitt aller beste. For den rette kandidaten, kan vi også tilby partnerskap.”

– Robin Rodahl

Vil du søke stilling hos Schala & Partners avd Bjørvika/Gamle Oslo? Kontakt daglig leder Robin Rodahl +47 466 92 608, rr@schalapartners.no