GAMLE OSLOS NYE OG MODERNE MEGLERKONTOR FÅR TO NYE TILSKUDD

Med et komplett og sterkt lag bestående av lokalkjente eiendomsmeglere, sikter Schala & Partners mot å bli bydelens beste meglerkontor.

Siden 2017 har Schala & Partners økt sin markedsandel i Gamle Oslo med hele 80 %. Med et nytt, moderne og fullsatt kontor i bydelen, velger stadig flere og flere av Gamle Oslos boligselgere å overrekke ansvaret til en av Schala & Partners fremoverlente eiendomsmeglere.

Det beste resultatet ved et boligsalg kommer ikke tilfeldig. Deres erfarne eiendomsmeglere lover å presentere din bolig fra sin aller beste side, og støtter dette opp med bunnsolid trygghet i informasjon, visning og oppfølging.

Lagets nye tilskudd er to lovende eiendomsmeglerfullmektiger på 26 år med lang erfaring i samme lokalområde. Sammen tok de en viktig avgjørelse om å bli med Schala & Partners i reisen mot å levere den aller beste meglertjenesten for de som vil flytte til eller fra Gamle Oslo.

Linus Juell

Hvorfor valgte du Gamle Oslo som satsingsområde?

– “Jeg er født og oppvokst på østkanten, og det er her jeg hører hjemme. Jeg har fått et veldig nært forhold til Gamle Oslo gjennom min karriere som hockeyspiller for Vålerenga. Jordal Amfi ble liksom mitt andre hjem. Da jeg bestemte meg for å bli eiendomsmegler var valget på området soleklart! Jeg kjenner området innmari godt, og synes det er spennende med all veksten som skjer i disse dager.”

Kontakt Linus Juell på mobil 98 64 77 21 eller mail lj@schalapartners.no

Henrik Stråkander

Hvordan falt valget på Schala & Partners?

– “Det er mange grunner til at Schala & Partners er vårt beste alternativ. I en bransje med så høyt press på kvalitet og service, er det viktig å ha det beste verktøyet tilgjengelig! Schala & Partners er et moderne megler-foretak som er skreddersydd for å kunne gjennomføre det perfekte boligsalget for våre kunder. Et privateid selskap som både eies og drives av meglerne selv tiltrekker også bransjens dyktigste meglere. Derfor får vi ta del i et veldig sterkt og kompetent vinnerlag som vokser jevnt og trutt i riktig retning.”

Kontakt Henrik Stråkander på mobil 98 30 02 83 eller mail hs@schalapartners.no