VEKSTEN FORTSETTER FOR SCHALA & PARTNERS – 31% FLERE BOLIGER SOLGT PR. 1. KVARTAL 2019

Enten du vurderer å kjøpe eller selge bolig i Oslo, eller bare er generelt nysgjerrig på hvordan det står til med boligmarkedet i Tigerstaden er du ikke alene. Vi i Bolignyttoslo.no har spurt Joachim Schala, eiendomsmegler i Schala & Partners, om hvordan markedet er for kjøp og salg av bolig i Oslo.

Godt boligmarked

Så langt i år har boligmarkedet i Norge, og spesielt i Oslo vært preget av godt boligsalg. Når vi spør Joachim Schala i Schala & Partners hvordan boligmarkedet har vært så langt i år kan han bekrefte at det er fart i markedet.

– Schala & Partners har solgt 50% flere boliger hittil i år enn på samme tid i fjor og dette er et resultat vi er meget godt fornøyde med. De gode tallene skyldes i all hovedsak at boligmarkedet i Oslo for tiden har god balanse, sammen med dyktige meglere som yter det beste for kundene. Vi ser økning i bolighandelen på alle våre kontorer, sier Joachim Schala til Bolignyttolso.no, og legger til at han er imponert over de ansattes innsats og evne til å håndtere den økende oppdragsmengden på en effektivt og profesjonell måte. I tillegg har Schala & Partners åpnet et par nye kontorer og dette bidrar til den gode veksten i omsetningen.

God kvalitet

Schala & Partners har hatt en god økning siden oppstarten og har nå etablerte seg som en av Oslos store og pålitelige eiendomsmeglere. Kontorene og meglerne har blitt flere, men likevel har de klart å beholde den viktige nærheten til kundene.

– Nå har vi vokst til seks kontorer og 45 ansatte og det har vært en fantastisk reise, med gode salgsresultater. Hver enkelt eiendomsmegler bidrar til suksessen, sier Joachim Schala, og legger til attilbakemeldinger fra fornøyde boligselgere- og kjøpere tyder på det leveres kvalitet i alle ledd og at det utføres godt håndverk hver dag, året gjennom. 

Avslutningsvis sier Joachim Schala, med glimt i øyet, at Schala & Partners sikter enda høyere og at eiendomsmeglere som vurderer jobbskifte er mer enn velkomne til å ta kontakt for en uforpliktende og konfidensiell samtale – vi vet dette er et herlig sted å jobbe og det er plass til flere!