LUKSURIØS PERLE VED AMMERUDSKOGEN

Nå kan du kapre deg drømmeboligen med svømmebasseng, boblebad, badstue og treningsstudio ved Ammerudskogen.

Det er stor interesse for boliger i de mest attraktive gatene ved Ammerudskogen. Ifølge eiendomsmegler og partner i Schala & Partners Kalbakken, Marius Wang, er boligen en sjelden perle. – Det hører med til sjeldenheten med luksuriøse boliger på denne størrelsen på Ammerud, sier Wang.

Boligen har en stor terrasse i direkte tilknytning til svømmebassenget.

Lekkert svømmebasseng

Boligen har svømmebasseng, tre garasjeplasser, solrike terrasser og er plassert på en høyde. – Vi regner med god interesse for boligen, og ser frem til visning 2. og 3. juni sier Wang.

Hvem drømmer vel ikke om badebasseng, uteplass og terrasse?

Solrike terrasser

Boligen på 387 kvadratmeter har stor terrasse mot svømmebassenget og en idyllisk uteplass med skiferheller. – Det er ikke ofte vi har herskapelige boliger til salgs. Lilloseterveien 54B har alt man ønsker seg. Hvem drømmer vel ikke om en bolig med svømmebasseng, boblebad og badstue? I tillegg til treningsstudio, 6 soverom, store uteplasser og umiddelbar nærhet til badevann og turløyper, spør megleren.

Boligen har god planløsning med store rom, og har flere stuer å boltre seg på.

Luksuriøs stil

Boligen har en herskapelig stil, og de beste materialvalgene over tre etasjer. – Det er høy standard både innvendig og utvending, med gode gjennomførte løsninger. Rommene er store og luftige, med god planløsning. Både kjøkkenet og stuen har store åpne peiser, og det er gulvvarme i kjelleren og 1. etasje, informerer Wang.

Våtromsavdelingen inviterer til behagelige dager hele året, og har plass til mange mennesker.

Egen våtromsavdeling

Boligen i Lilloseterveien 54B ligger i et av Groruds mest kostbare strøk. Den lekre boligen har treningsstudio og våtromsavdeling med romslig boblebad og badstue. – Om sommeren er det svømmebassenget inntil uteplassen med skiferheller som topper det hele, sier den profilerte megleren.

Det store påkostede eikekjøkkenet har åpen peis for hyggelige stunder om kveldene.

Kjøkken med peis

Det er ikke spart på materialvalgene i boligen, som blant annet har eikekjøkken med peis. – Boligen har alt man kan ønske seg med en-stavs skipsgulv, åpen planløsning og gode lysforhold, påpeker Wang.

Boligen har store romslige rom med god planløsning.

Utleiedel

Det er mulig å gjøre om deler av boligen til en 4-romsleilighet. Hvis man ikke har behov for å boltre seg på 387 kvadratmeter, er det genialt å leie ut. – For mange gjør utleieinntekten det mulig å realiserer boligkjøpet, avslutter megleren.

Link til boligannonse: https://partners.no/70180057