HØY ARBEIDSMORAL

Thor Wæraas, nyansatt eiendomsmegler i Schala & Partners Kalbakken har prestert like godt som de etablerte meglerne på kun ett år.

Som fersk eiendomsmegler i bransjen, er det ikke en selvfølge å levere like resultater som de mest rutinerte meglerne. Ifølge eiendomsmegler og partner i Schala & Partners Kalbakken, Terje Rindal, har den unge eiendomsspiren hatt et fantastisk år i bransjen. – Wæraas har jobbet målrettet det siste året, og har vist en genuin arbeidsmoral, sier Rindal.

Fantastiske resultater

Wæraas jobbet tidligere i en annen meglerkjede, og er helt fersk i bransjen. – Det har løsnet skikkelig for Wæraas mens han har jobbet hos oss. Wæraas er kjempeflink, og har jobbet knallhardt for å presterer på et så høyt nivå. Det er fantastisk å se resultater som ligger langt over forventningne våre, påpeker Rindal.

Ifølge eiendomsmegler og partner i Schala & Partners Kalbakken, Terje Rindal, er det fantastisk med nyansatte som presterer på lik linje med de etablerte meglerne.

Glimrende eksempel

Hos Schala & Partners blir ikke nyansatte bedt om å finne seg et skrivebord og klare seg selv. – Vi gjør alt i vår makt for at nye meglere skal lykkes. Thor er et enestående eksempel på at også nye meglere har livets rett i Oslo, og spesielt hos Schala & Partners. Vi stiller med gode verktøy, opplæringssystemer og dyktige kolleger som tar vare på alle nyansette. Hos oss er “sky the limit”, enten du er helt fersk eller har ti års erfaring, sier Rindal.

Hos Schala & Partners er slagordet “sky is the limit”, og alt legges til rette for å bli suksessfull.

Innfrir forventningene

Eiendomsmeglerne i Schala & Partners har tung fagkunnskap og høy arbeidsmoral. – Gode resultater er nøkkelen for å lykkes i bransjen. Det er gledelig å registrer den store økningen av kunder som ønsker å benytte seg av våre tjenester, forteller Rindal.

Ung eiendomsspire

Når kundene strømmer til, er det enklere å lykkes som megler. Alle meglerne i Schala & Partners er ansatt med gode personlige kvaliteter, utmerket fag- og lokalkunnskap og høy arbeidsmoral. – Jeg gjør alt jeg kan for å levere de beste resultatetene til kundene, og strekker meg langt for å nå målene mine. Det finnes ikke noe bedre enn fornøyde kunder, som anbefaler meg til kjente og kjære. Fornøyde kunder er den beste belønningen jeg kan tenke meg, sier den unge megleren.

Når kundene strømmer til Schala & Partners, er det enklere å lykkes som nyetablert megler.

Like muligheter

For Wæraas er det fantastisk å jobbe i en meglerkjede hvor alle meglerne får de samme mulighetene. – Jeg er på “riktig” arbeidsplass, som allerede nå jobber på seniornivå. Markedsposisjonene til Schala & Partners gjør det mulig å satse på unge meglere. Jeg setter stor pris på alle mulighetene jeg får på jobben, og gleder meg til å fortsette reisen i Schala & Partners, avslutter Wæraas.