DEN NYE STUEN

Smart og gjennomtenkte møblering på uteplassen visker ut skillet mellom ute og inne.

For å nyte det gode livet om sommeren, innredes uteplassen med store gulvtepper, loungemøbler og ton-i-ton tekstiler. Store grønne planter står side om side langs sofagruppene, og det er lyslykter og kurvbrett på gulv og vegger.

Lyslenker kan brukes en rekke steder, og er lekkert over spiseplassen eller loungemøblene.

Styling med kurver

Store loungemøbler gjør mesteparten av uteplassen, men for å ta stilen helt ut er det lekkert med et par kurver til oppbevaring, kurvfat på veggen og en hengestol fra taket. Hvis du alltid har et teppe liggende i en kurv, er det klar for kaldere dager. Det er også fint å ha en egen plass til blader og bøker. Når alt som assosieres til late dager på terrassen er lett tilgjengelig, er det enklere å nyte sommeren.

Møbler og kurver i rotting er populært, og det er mange som skaffer seg hengende rottingstoler.

Smarte tips

Et lite bord som er enkelt å flytte på, er praktisk på terrassen. Små bord kan styles på mange måter, og er like lekre med lyslykter, fat eller blomstervaser. Det er detaljene som gir bonuspoengene på uteplassen, og det skal ikke mye til for å komme i mål.