VELG LOKALE MEGLERE

Ifølge eiendomsmelger og partner i Schala & Partners Torshov, Eskil Næss Hagen, kan lokalkunnskap overbevise boligkjøperne.

Eiendomsmeglere med god lokalkunnskap, er tryggere på befaringer og visinger. – Lokalkjente meglere gir deg også egenverdi som megler, og blir fort et kjent navn i jungeltelegrafen, sier Næss Hagen.

Schala & Partners anbefaler alle å velge en lokalkjent megler med god kjennskap til nærmiljøet.

Viktige detaljer

Ifølge Næss Hagen er ikke lokalkjente meglere kriteriet til alle, men de fleste som har solgt eiendom et par ganger, velger lokalkjente meglere. – Jeg anbefaler deg å velge en lokalkjent megler som kjenner godt til barnehager, skoler, sportsaktiviteter, badestrender og ulike tilbud i bydelen. Lokalkunnskap er viktigere enn du tror, og er ofte nøkkelen til å overbevise boligkjøperne, forteller Næss Hagen.

Lokalkjente meglere er tryggere på befaringer og visninger fordi de vet hva de snakker om.

Bruk magefølelsen

Det er like viktig å velge en megler som du stoler på, og som er flink til å bygge tillit. Meglere som tar vare på dine interesser, markedsfører boligen optimalt og er faglig dyktig, har mye å si for sluttsummen av boligen, avslutter megleren.