La deg inspirere av interiøret til Oslos kuleste spisesteder

I Oslo finnes det spisesteder som er en fryd, ikke bare for ganen, men også for øyet. Se innredningen og la deg inspirere!

Happolati – Japansk eleganse

Foto: Mattis Sandblad/VG

Happolati kombinerer japansk interiør med skandinavisk minimalisme. Sorte farger kombinert med hvite, rene farger og skandinaviske tremøbler gjør stilen spennende og dynamisk.  

Adresse: St.Olavs plass 2, 0165 Oslo. https://www.happolati.no

Katla – Industriell råhet

Foto: VisitOslo/Anders Husa

Bygdøy Allé 3– Salonger med stil

Katla er oppkalt etter en av Islands største vulkaner, og er som sin navnesøster, sydende av liv. Med betonggulv, -og vegger får innredningen et industrielt, rått preg. Blandet med enkle møbler, store planter og et par innslag av sterke farger blir helheten spennende og edgy.
Adresse: Universitetsgata 12, 0164 Oslo. https://www.katlaoslo.no

Foto: Bygdøy Allé 3

BA3 på Frogner består av flere etasjer og rom i ulik interiørstil. De ulike avdelingene har navn inspirert av områder og gatenavn i nærheten av beliggenheten på Bygdøy Allé, som Gimle, Skillebekk og Lille Frogner. Velour, skinn, marmor, gull og neon er mikset sammen, med en gjennomført og ekstravagant stil.  

Adresse: Bygdøy allé 3, 0257 Oslo. http://ba3.no

Kumi – Naturen kaller

Foto: Expo Nova v/Chris Borowiak photography

I et lite lokale i Gamlebyen, finner du Kumi, et liten café som serverer veganske retter. Med lyst tre, hvitt og grønne planter er stedet midt i trendbildet, med interiør som skal være lyst og naturlig. La deg inspirere av den naturlige trenden og innred med lyst tre, beige toner og grønne planter.

Adresse: Schweigaardsgate 56a, 0656 Oslo. https://www.kumi.no