INNRED SÅ LEILIGHETEN VIRKER STØRRE

Liten leilighet?  Slik innreder du for å få boligen til å framstå romsligere.

1.Innred i høyden

Når plassen er liten, er det lurt å få ting opp i høyden. Rommet vil virke større, og i tillegg er det veldig praktisk for å oppbevare ting. Fest hyller eller skap høyt eller heng ting opp på veggen, som for eksempel en krakk, sykkel, tekopper eller andre ting. Kun fantasien setter grenser. 

2.Bruk farger

Ved å male veggene i ulike farger vil rommet framstå som større enn det er. Velg gjerne en farge og mal hver vegg med ulike nyanser i denne. For eksempel grønt, en mørkegrønn vegg, en mellomnyanse av grønn og en i duse grønntoner. Sammen vil de lage et fargespill som gir illusjonen av et større rom. I tillegg til at det ser smashing ut.

3.Få, store ting

Mye nips og småting i interiøret kan få rommet til å virke mindre enn det faktisk er. Gå heller for få, store ting som ser lekkert ut. Velg gjerne i øyenfallende sofa, et pent sofabord, en stor plante, en lampe som er annerledes i taket eller et stort bilde på veggen.

4.Speil

Speil, speil, på veggen der- gjør det større i rommet her! Speil har en forstørrende effekt på rommet og gir økt romfølelse. Heng et stort speil over sofaen eller over en hylle, det er både elegant og stilfullt og gir følelsen av mer plass.

5. Multifunksjonelle møbler

Når plassen er liten, gå for møbler som kan ha to funksjoner i ett. En kul puff eller et bord som kan åpnes er perfekt til å få ryddet unna ting. Fine klappstoler kan fungere fint om du kun vil bruke stoler ved besøk, men ha det ryddig ellers.  Det finnes også mange lekre sovesofaer, om du virkelig vil spare plass og få to møbler i ett.

God innredning!