TIPS TIL STILFULL JULEPYNT

Her får du tipsene til hvordan du kan dekorere boligen med stil til jul

Foto: Søstrene Grene

Det er jul, og tid for å finne fram julepynten. Tradisjonell julepynt forbinder man gjerne med farger som rødt, grønt og en koselig stemning. Men, om du ønsker en litt annerledes, lekker julepynt hjemme finnes det mange grep du kan gjøre. La deg inspirere til en stilfull jul.

1.Lek deg med lekre farger

Å dekorer med ulike fargenyanser i en og samme farge gir en helhetlig og gjennomført look. Sort og grått kan kombineres med detaljer i hvitt, som for eksempel en julestjerne eller stearinlys- og gir en elegant helhet. Eller du kan velge en tradisjonell julefarge, som grønn, men leke deg med litt annerledes nyanser, som duse grønnfarger.

Foto: Portia.no
Foto: Broste Copenhagen

2. Ta naturen inn

Pynt med naturelementer for et friskt og lekent uttrykk. Alt fra julekranser til dekor blir lekkert med friske grønne elementer. I tillegg gir det en deilig duft av norsk natur.

Foto: Vienne Wedekind, A daily something, House and garden

3. Stemning med lys

Stearinlys skaper stemning i julen. Velg noen litt annerledes stearinlys, og sett dem gjerne samlet, så utgjør de et dekor-element i seg selv. Ulik høyde og lengde på lysene kan være lekkert, eller å leke seg med lys i sølv og gull samlet på en hylle eller i vinduskarmen. 

Foto: Royaldesign.no

4.Nostalgisk eleganse

Det finnes mye lekker julepynt som gir en god, nostalgisk følelse. Årets julekolleksjon fra Søstrene Grene har fokus på nostalgi, og har elementer i tradisjonell form og farge, med et elegant uttrykk. Pynt med julekuler i glass og duse farger og la juletreet være et stilfullt midtpunkt i rommet.

Foto: Søstrene Grene