RESTAURANTER I KVADRATUREN

Sjekk ut disse urbane godbitene midt i Oslo sentrum

Foto: Proseccheria

1. Posthallen Restaurant

Posthallen Restaurant finner du i de fantastiske lokalene til gamle Oslo hovedpostkontor. Her serveres det deilig asiatisk buffet med innflytelse fra det kinesiske, mongolske, thailandske og japanske kjøkken. Et ypperlig sted å stikke innom for en lunsj eller middag, eller når du trenger en pause i shoppingrunden.
Adresse: Prinsens gate 8, 0152 Oslo

2. Madu

Madu er den kritikerroste restauranten til designhotellet First Hotel Grims Grenka. Restauranten finner du lokalisert i Kvadraturen, mellom Oslos paradegate Karl Johan og Akershus Festning. Her får du såkalt «elevated comfort food» i elegante omgivelser.
Adresse: Nedre Slottsgate 2, 0152 Oslo

3. Restaurant Einer

Restaurant Einer serverer Nordisk-inspirert mat, og her får du både en animalsk og en egen vegetarmeny. Den moderne innredningen i et gammelt hus fra 1600-tallet skaper en særegen stemning, kombinert med en moderne meny.
Adresse: Prinsens gate 18, 0152 Oslo

4. Pascal

Pascals mange konditorier har blitt en institusjon i Oslo. Hos Pascal i Tollbugata finner du et elegant lokale med et nydelig tak og flott innredning. Konditoriet dateres helt tilbake til 1895 og er verneverdig, for å bevare det flotte originale bygget. Her serveres enkel lunsj og et godt utvalg søte fristelser i vakre omgivelser.
Adresse: Tollbugata 11, 0152 Oslo

5. Proseccheria

Proseccheria er et tøft og lekkert høyt-under-taket-lokale med store vinduer ut mot Christiania Torg og fontenen. Restauranten er Oslos første ekte Prosecco vinbar, og har et stort utvalg av egenimporterte italienske viner, i tillegg til et bredt utvalg drikke alle prisklasser. Her får du både lekre småretter, lunsjretter og tre-retters middag, i flotte omgivelser.
 Adresse: Rådhusgata 30B, Christiania Torv