MIDDAG MED UTSIKT

Lyst til å nyte en flott solnedgang fra middagsbordet? OsloBy viser deg hovedstadens beste restaurantutsikt.

Alle foto: OsloBy – Restaurantguiden

Norda Restaurant

Norda ligger i 13. etg på The Hub og byr på retter med nordisk tilsnitt basert på bærekraftige, lokale råvarer. Her kan du både nyte utsikten over Oslofjorden med Operahuset i forgrunnen, eller et pulserende byliv nede på Jernbanetorget. Beveg deg gjerne ut på restaurantterrassen for den ultimate storbyopplevelsen.
Adresse: Biskop Gunnerus’ Gate 3, Sentrum

Grefsenkollen

Fra Grefsenkollen restaurant kan du nyte god mat med en nydelig utsikt over Oslo. Her er atmosfæren varm og hyggelig, med en egen peisestue der man kan hygge seg videre etter et velsmakende måltid.
Adresse: Grefsenkollveien 100, Grefsenåsen

Ekebergrestauranten

Ekebergrestauranten er en klassiker i hovedstaden. Funkisrestauranten på Ekeberg har fantastisk utsikt over Oslofjorden, og en elegant atmosfære.
Adresse: Kongsveien 15, Ekebergåsen

Nodee Sky

Dersom du er på jakt etter ekstra god utsikt over byen, og liker restauranter med et moderne preg er Nodee restauranten for deg. Nodee Sky er en moderne japansk restaurant i 14. etasje i Barcoderekken med fast 8-retters meny. Her får du 360 grader utsikt over Oslo.
Adresse: Dronning Eufemias gate 28, Barcode

Festningen Restaurant

I historiske omgivelser på Akershus festning finner du Festingen restaurant.  Nyt en lunsj eller middag med utsikt til Aker brygge og ut mot fjorden.
 Adresse: Myntgata 9, Akershus Festning

34 Restaurant

34 Restaurant er Norges høyeste restaurant, 110 meter over bakken. Fra Restauranten på Oslo Plaza kan du nyte en unik utsikt sammen med maten.
Adresse: Sonja Henies plass 3, Sentrum