NYTT KONTOR PÅ ÅRVOLL

Schala & Partners Eiendomsmegling har åpnet enda et kontor i Oslo: Nærmere bestemt på Årvoll Senter, nord-øst i byen. – Vi ser et stort potensial i dette området, så dette er en naturlig etablering, sier påtroppende daglig leder, Marius Wang i Schala & Partners.

Villabebyggelse på Risløkka

Han forteller at de har lenge vært på utkikk etter en ny god lokasjon i området, og at det var på tide å være ordentlig til stede.
Det har vært et tomrom mellom våre kontorer på Kalbakken og Torshov. Å flytte inn i Årvoll Senter er perfekt. Det er en krembeliggenhet i dette området.

Erfaring og lokal kunnskap

Daglig leder Marius Wang

Med seg på laget har han blant annet Stian Storlien som har jobbet i området i mer enn 15 år, og som dermed sitter på mye lokalkunnskap. Adrianna Bialkowska, som er nyutdannet og bosatt i området, i tillegg til nysigneringen Dilan Mousa fra DNB, er også med på teamet. – Her har vi en flott kombinasjon med erfaring og lokal kunnskap, med flere tusen salg bak seg. Vil vi gjerne riste litt i buret til lokale meglere og gjøre det vi gjør best: Ta markedsandeler samt være eiendomsmegleren du anbefaler videre. Det er et stort salgspotensial på Årvoll og omegn, sier Wang. Han trekker spesielt frem villabebyggelsen rundt Bjerke og Risløkka og nybygde leiligheter i Årvollveien, som attraktive. I tillegg er det meget fine turmuligheter og store grøntarealer som er supre for en moderne og aktiv familie.

– Vi tror det er mye salg å hente her, og for øyeblikket er dette et prisgunstig område som kan tiltrekke seg småbarnsfamilier fra sentrum, i tillegg til andre som ønsker å bo nær byen i landlige omgivelser. By og land, hand i hand!

Det nye Schala-kontoret er å finne i DnB sine gamle lokaler på Årvoll Senter.