SCHALA & PARTNERS EIENDOMSMEGLING VOKSER PÅ TORSHOV

1. juni får Schala & Partners Eiendomsmegling på Torshov en ny mann på laget; Henrik Skårdal (27). Han er opprinnelig fra Lyngdal, men er blitt en Torshovpatriot på sin hals, etter å ha bodd der selv i flere år.

Ny på Torshov: Henrik Skaardal

Henrik Skårdal kommer fra Aktiv Eiendomsmegling «rett over gata», hvor han har jobbet i 5 år. Da muligheten for å starte som partner hos Schala & Partners Eiendomsmegling på Torshov åpnet seg, så han på dette som en fantastisk mulighet. – Dette er et kontor som har en sterk posisjon i bydelen, samtidig som det er en god samling av dyktige og engasjerte kolleger.

Lokalkjent eiendomsmegler
Selv har Henrik bodd i en av de klassiske Torshov-bygårdene, rett nedenfor den ikoniske oksen, men bor nå på Sofienberg. – Men jeg skal tilbake til Torshov! Understreker han. – Dette er et område jeg alltid har trivdes veldig godt i, og en bydel jeg har besøkt bort imot hvert eneste serveringssted, butikk og bygård. Lokalkunnskap hos eiendomsmeglere er alfa og omega, mener han.

Sørlendingen begynte på eiendomsmeglerlinjen på BI rett etter videregående og tok en Bachelor i eiendomsmegling. Han gleder seg til å ta fatt på jobben hos Schala & Partners Eiendomsmegling på Torshov. – Jeg vet at mine nye kolleger er meget flinke og kunnskapsrike, og jeg ser frem til å sette i gang, sier han. I det siste har visningene vært litt spesielle, med en og en på visning, men til tross for dette synes han ting fungerer bra. – Selv om markedet er litt spesielt om dagen, føler jeg at bransjen har håndtert dette på en veldig god måte.

Henrik blir kollega med seks andre på Schala & Partners, Torshov.