Pynt til påske

Det er kanskje ikke vanlig å pynte boligen like mye til påske som til jul.  Det er likevel koselig å få vårfølelsen og litt kos inn i boligen til påske.

Lag dine egne sjokoladeegg. Foto: Søstrene Grene

Trenger du litt inspirasjon til å gjøre boligen din «påskeklar»? Vi gir deg noen enkle tips på hvordan du kan pynte boligen til påske.

Pynt med grener og blomster

Hvis ikke tulipaner og gule påskefjær er nok for å gi deg påskefølelsen, kan kanskje noen vrihasselgrener med gule sommerfugler gi deg en ordentlig vårlig påskefeeling. Interflora har mange varianter.

Foto: Interflora

Tulipaner og gåsunger

Skal man pynte boligen til påske, er det lite som sier påske mer enn tulipaner og gåsunger. Så hvorfor ikke kombinere dem? Mester Grønn setter opp en nydelig bukett med gule tulipaner og gåsunger som sier påske!

Foto: Mester Grønn

Pynt eggene

Har du barn, er det selvsagt stas for dem å dekorere eggene selv. Dersom dere ønsker en annen variant, kan kanskje denne versjonen av «egg-ligner-på-harer» fra Niki Bratmark være en artig vri?

Å pynte påskeegg er en aktivitet hele familien kan være med på, og thecottagemarket har 50 eksempler som du kan hente inspirasjon på med varierende vanskelighetsgrad. Klikk deg inn og bli inspirert.

Foto: The Cottage Market

Hjemmelagde sjokoladeegg

Skal du imponere skikkelig, kan du prøve å lage dine egne sjokoladeegg. Ikke bare kan du skryte av det etterpå, det ser ganske imponerende ut også. Søstrene Grene har laget en fin oppskrift på hvordan du gjør det:

Imponer med hjemmelagde påskeegg. Foto: Søstrene Grene