NORGES STØRSTE FEIRING AV MANGFOLD SKJER I OSLO

Oslos gater og balkonger farges i regnbuens farger når Pride-festivalen arrangeres i byen. 18. – 27. juni markeres nemlig Norges største feiring av skeiv kjærlighet her i byen.

Fra Oslo Pride, 2018. Foto: Stephen Simmersholm/ Creative Commons licence

Hundrevis av frivillige Oslo-innbyggere går hvert år sammen for å arrangere den 10 dager lange festivalen som viser at Oslo er en inkluderende og mangfoldig by. Pride symboliserer at alle innbyggere i byen skal få være akkurat den de er.

Vi heier på at Oslo er en så åpen, inkluderende og mangfoldig by. Vi har plass til alle, og her spiller Pride en viktig rolle. Schala & Partners Eiendomsmegling er stolte av å være til stede i en by hvor dette er blitt tradisjon.

I år, som i fjor, blir feiringen litt annerledes da det må legges til rette for smitteverntiltak. Men det betyr tvert i mot at det ikke blir noe feiring!

Oslo Pride går for en hybrid-versjon av festivalen i år. En hvor ikke bare Oslo-innbyggere, eller de som har tatt turen hit for anledningen er inkludert. I år kan hvem som helst, uansett hvor de befinner seg, delta digitalt via Oslo Pride sine egne nettsider.

Ha en fin feiring!