Ny daglig leder i Schala & Partners Bjørvika/Gamle Oslo:

Før blødde jeg for drakta, nå gjør jeg det samme for kundene mine

Ny daglig leder i Schala & Partners Bjørvika/Gamle Oslo, Linus Juell

Linus Juell er ny daglig leder i Schala & Partners Bjørvika/Gamle Oslo, og han tilskriver noe av sin suksess som eiendomsmegler sin tidligere karriere som profesjonell ishockeyspiller. Juell hadde en rekke år på klubb og landslag før han la kølla og hjelmen på hylla og erstattet dem med telefon og ringelister. 

Som hockeyspiller var det ikke i første rekke talentet hans som var fremtredende. Selv om han var en dyktig spiller, sier Juell at det var arbeidsinnsatsen på trening og kamp som var hans suksessfaktor.

-Jeg har alltid vært et arbeidsjern og som yngste av seks søsken, skjønte jeg tidlig at jeg måtte slåss for å komme meg opp og frem. Jeg var villig til å trene mer og hardere enn de fleste, og slik kunne jeg også gjøre meg bemerket på isen. Jeg blødde alltid for drakta og passet på at det skulle være vondt å møte meg i kamp. Og som resultat endte jeg opp blant annet med å spille på U20 landslaget som nittenåring, sier Juell. 

“Det finnes ikke andreplasser i eiendomsmeglingsbransjen.”

Mange ville nok trodd at overgangen til eiendomsmeglerbransjen er noe overraskende, men Juell ser både mange likhetstrekk med det å være en eiendomsmegler med å drive med idrett på et høyt nivå. For det å arbeide hardt for det du vil oppnå, og kunne nullstille seg når ting ikke går helt som planlagt er viktige element.

– For det første, så må man telle resultat, og ikke timer. Om du øver ti timer på noe, og det ikke fungerer, så øv i 20 timer til. Etter en dårlig omgang, eller feilpasning kunne ikke jeg sette meg på benken og dvele over hvor dårlig jeg gjorde det.  Da ville det neste gang gå enda verre. Slik er det også i meglerbransjen. Det finnes ikke en andreplass i eiendomsmegling, enten så får du oppdraget, eller ikke. Jeg må alltid være påskrudd på jobb, forklarer Juell.

Unikt arbeidsmiljø

Det å få ansvaret som daglig leder for et kontor i Oslo er et stort ansvar, men noe som gjøres lettere av et unikt arbeidsmiljø på  kryss av alle avdelingene. For i Schala & Partners jobbes det tett mellom avdelingene, slik at man ender opp med en unik arbeidsmoral. 

– I Schala & Partners ønsker vi rett og slett å spille hverandre gode. Uansett om man jobber i Bjørvika, Grünerløkka, Årvoll eller et av våre andre kontorer i Oslo. 

Senest i går, ringte en kollega fra en annen avdeling, som jeg ser opp til, for å diskutere salgsstrategier. Det er så flat struktur i selskapet at jeg når som helst kan ringe hvem som helst av mine kollegaer for sparring og råd. Det er virkelig noe jeg tror er unikt for Schala & Partners. 

Elsker variasjonene i Bjørvika

Selv om hele Oslo er Juells arbeidsplass er det tydelig at det er et område han liker ekstra godt. Nemlig Bjørvika/Gamle Oslo. Det unike med området er det store skiftet i de arkitektoniske forskjellene. 

– Du har alt fra sjarmerende Kampen med bondegård og helt unik trehusbebyggelse, til de klassiske bygårdene på Tøyen og så kommer man til Bjørvika med ultramoderne skyskrapere og restauranter med mat i internasjonal toppklasse. Og dette er alt i gåavstand fra hverandre. Jeg kan spise nydelig indisk på Grønland til 80 kroner, for å så gå rett over brua og få japansk fine dining i 13. etasje. 

Alle kunder er like viktig

En annen filosofi Juell mener er viktig å leve etter, er å ikke differensiere mellom kunder 

– Som megler er man ferskvare. Du er ikke bedre enn ditt siste salg, som bør ha vært i går. Det nytter ikke å leve på salg fra 2014, man må være dynamisk og gi alt for kunden. Om det så er et superdyrt hus på Nordstrand eller en ettroms på Ekeberg – Alle er like viktige, avslutter Juell.  

Skal du selge huset, eller er det på tide med en verdivurdering? Da kan du kontakte Linus her, eller oss her.

Likte du denne artikkelen? Les mer på vår blogg, Bolignytt.