Til tross for regnet – Morsomme aktiviteter i Oslo på høsten

Høsten i Oslo kan være både vakker og stemningsfull, med trærne som skifter farger og et kjøligere vær som gir deg en god unnskyldning til å pakke deg inn i deilige klær. Men hva gjør du når regnet bestemmer seg for å bli med på høstfesten? Fortvil ikke! Det er fortsatt mange morsomme ting å gjøre i byen, og vi har satt sammen en liste over aktiviteter som vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av en regnværsdag.

Oslo Camping – En regnsikker minigolf-runde

Oslo Camping er en unik innendørs minigolfbane som gir deg muligheten til å unnslippe regnet og ha det gøy samtidig. Her kan du henge med venner og familie og virkelig la konkurranseinstinktet ta over under de 18 hullene som banen består av.

Oche – Dart og sosial moro

Hvis du foretrekker en mer avslappet atmosfære, kan Oche være stedet for deg. Oche er en moderne dartbar som tilbyr en morsom og sosial opplevelse. Ta med deg noen venner, bestill en dartbane, og konkurrer om hvem som kan få flest poeng. Med god mat og drikke tilgjengelig, kan du tilbringe flere timer her uten å merke regnet utenfor.

Tilt – Retrospilling og Shuffleboard

Tilt er en unik bar i Oslo som kombinerer godt øl med et stort utvalg av spilleautomater tatt rett ut fra åttitallet. Her kan du velge og vrake i en rekke nostalgiske spill som Pac Man, Space Invaders, en rekke flipperspill, og ikke minst ta noen runder med shuffleboard. 

Dette er det perfekte stedet å tilbringe en regnværsdag med venner eller familie.

Pinpin – Aktiviteter og mat i ett

Pinpin er en moderne aktivitetsbar som har en rekke underholdende aktiviteter du kan bedrive med venner og familie. Her har de alt fra golfsimulator, digital dart, shuffleboard, og ikke minst karaoke! 

Her kan du henge i mange tiler i en kul og trendy atmosfære mens du nyter deilige drinker og snacks. Med moderne lysshow og musikk, blir bowling på Pinpin en fest i seg selv.

Smashroom Oslo  – Rase mot regnet

Smashroom virkelig noe helt annet. Det er som navnet tilsier, et rom hvor du kan knuse alt du finner. Rommet er designet for at du skal kunne knuse, pulverisere, ødelegge, herje og ha det skikkelig gøy! Helt enkelt er det en lekeplass for voksne.

Her fyller rommet med alt fra glass, porselen og datamaskiner, til andre kjente gjenstander fra hverdagen. Her kan du knuse kjøleskapet som har knirket i flere år eller smadre en hel bil om du vil.

Avslutt med et festmåltid på Oslo Street Food

Etter en dag med moro innendørs, kan du avslutte kvelden med et festmåltid på Oslo Street Food. Dette matmarkedet tilbyr et utrolig utvalg av internasjonal street food, fra asiatiske delikatesser til amerikanske favoritter. Uansett hva du liker, vil du finne noe som frister smaksløkene dine her.

Så neste gang regnet faller i hovedstaden, ikke la det ødelegge humøret ditt. Ta med deg denne listen over morsomme aktiviteter og nyt en regnværsdag full av moro og smakfulle opplevelser i Oslo.